Metanous heeft technologie ontwikkeld waarmee u op eenvoudige wijze het inlezen van eIDs integreert in uw (web)platform. Hierbij wordt een draadloze kaartlezer gebruikt die samenwerkt met een mobiele app (eID-scanner Pro - Android & iOS). De eID-scanner communiceert met uw softwareplatform via een REST-API. Deze technologie is zeer geschikt wanneer u uw gebruikers (personeel, loketbedienden, dokters, etc.) op een eenvoudige en robuste manier eIDs wil laten inscannen binnen uw reeds bestaande oplossing. Contacteer ons voor meer informatie via de contactpagina.

eID stap 1

1. Doorgeven scan


Vanuit uw platform duidt u aan welke identiteitskaarten moeten worden ingelezen. In de eID app krijgt u een handig overzicht van deze personen.

2. ID in reader


Op uw mobiel toestel selecteert u die persoon voor wie u de persoonsgegevens wil gaan inlezen door zijn naam aan te klikken. Vervolgens stopt u de elektronische identiteitskaart in de kaartlezer.

eID stap 2
eID stap 3

3. Inladen gegevens


Het toestel leest alle beschikbare gegevens in en stuurt deze onmiddellijk naar uw platform. Ook een foto van de voor- en achterzijde worden mee doorgestuurd naar uw platform.

4. Gegevens in uw platform


Nog voor u de identiteitskaart uit de kaartlezer hebt genomen zijn alle identiteits gegevens reeds verzonden naar uw platform.

eID stap 4

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven. Meer info

Akkoord