eID stap 1

1. Doorgeven scan


Vanuit uw platform duidt u aan welke identiteitskaarten moeten worden ingelezen. In de eID app krijgt u een handig overzicht van deze personen.

2. ID in reader


Op uw mobiel toestel selecteert u die persoon voor wie u de persoonsgegevens wil gaan inlezen door zijn naam aan te klikken. Vervolgens stopt u de elektronische identiteitskaart in de kaartlezer.

eID stap 2
eID stap 3

3. Inladen gegevens


Het toestel leest alle beschikbare gegevens in en stuurt deze onmiddellijk naar uw platform. Ook een foto van de voor- en achterzijde worden mee doorgestuurd naar uw platform.

4. Gegevens in uw platform


Nog voor u de identiteitskaart uit de kaartlezer hebt genomen zijn alle identiteits gegevens reeds verzonden naar uw platform.

eID stap 4

Metanous heeft technologie ontwikkeld waarmee u op eenvoudige wijze het inlezen van eIDs integreert in uw (web)platform. Hierbij wordt een draadloze kaartlezer gebruikt die samenwerkt met een mobiele app (eID-scanner Pro - Android & iOS). De eID-scanner communiceert met uw softwareplatform via een REST-API. Deze technologie is zeer geschikt wanneer u uw gebruikers (personeel, loketbedienden, dokters, etc.) op een eenvoudige en robuste manier eIDs wil laten inscannen binnen uw reeds bestaande oplossing. Contacteer ons voor meer informatie via de contactpagina.

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven. Meer info

Akkoord