Onze cultuur


Kwaliteit

Het is ons doel om in alles wat we doen kwaliteit te leveren. Een goed softwareplatform begint immers bij een kwaliteitsvolle analyse, een goed doordachte architectuur en een top-notch implementatie.

Teamwork

Softwareontwikkeling is per definitie teamwerk. Analyse, ontwikkeling, design, testen, uitrollen …. Elk deel is onlosmakelijk verbonden met het andere.

Creativiteit

De beste oplossing zoeken voor het probleem van onze klanten is onze core-business. Die oplossing vinden vergt creativiteit, volharding en teamwerk.

Passie

Software is onze passie. Een oplossing bedenken voor technisch complexe problemen en die tot leven laten komen, geeft ons energie.

Verantwoordelijkheid

We nemen onze verantwoordelijkheid en gaan the extra mile om een oplossing te vinden voor onze klanten. Ook als het wat moeilijker loopt of de druk hoog is.

Integriteit

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Teams die we ondersteunen


LDP Donza


Sinds 2020 is Metanous partner van basketbalclub LDP Donza uit Deinze. Met meer dan 550 leden is LDP Donza één van de grootste clubs van België.
LDP Donza zet sterk in op jeugdwerking en heeft ploegen in zowat alle jeugdreeksen. Zowel bij de heren als bij de dames zijn er senior ploegen en dit op verschillende niveaus. Zo krijgt elke jeugdspeler de kans door te groeien naar een senior ploeg van zijn/haar niveau. Veel succes, LDP Donza !

Navok Ladies


Metanous is sinds enkele jaren sponsor en werd recent ook hoofdsponsor van volleybalclub Navok Ladies uit Nazareth.
Navok Ladies bestaat reeds heel wat jaren en is een referentie geworden in de Vlaamse volleybalwereld. Naast een sterke jeugdwerking hebben ze ook meerdere damesploegen in provinciale reeksen.
We wensen de Ladies veel succes !

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te geven. Meer info

Akkoord