METANOUS 29 MAART 2022 LR 69

Softwareadvies

Metanous bekijkt samen met jou de softwarenoden binnen uw organisatie. Daarbij bekijken we zowel de strategische als de technische vraagstukken. Onze aanbevelingen beperken zich niet tot theoretisch advies, maar bevatten ook concrete oplossingen en praktische tips.

Strategisch advies

Onze strategische consultancy is erop gericht u advies te geven met betrekking tot softwareontwikkeling en software-integraties. De juiste technologiekeuzes maken is van cruciaal belang voor elke onderneming.

Samen met uw team zetten we een bedrijfs- of technologisch gestuurde digitale strategie uit die op basis van geoptimaliseerde software zal zorgen voor een verbetering van de werking binnen uw organisatie of de interactie met uw klant. Onze software engineers loodsen u doorheen deze digitale transformatie en zorgen voor een efficiënte uitvoering van de uitgezette strategie.

 

Van sparringsessies tot het uitwerken en uitrollen van een sterke softwarestrategie op maat van jouw bedrijfsdoelstellingen, wij helpen waar nodig.

Boris Rogge

Metanous kan u helpen bij volgende onderwerpen inzake strategic consultancy:

  • Automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen
  • Definiëren en uittekenen van uw softwarearchitectuur
  • Bepalen van vereisten (requirements)
  • Change management en data migraties
  • Nieuwe technologieën
  • Methodologie voor softwareontwikkeling

Aanvullend kunnen we u ook ondersteunen door het geven van training in bovenstaande onderwerpen.

Wil je een training organiseren over een technologie zoals Azure, Xamarin of Angular? Of op zoek naar een partner voor een workshop over continuous development of software design? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kennisuitwisseling en het delen van onze expertise, daar staan we voor.

Samenwerken

Advies nodig bij uw softwarestrategie?

Metanous helpt je graag verder met je digitale strategie en het vertalen van jouw bedrijfsprocessen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!